Leerzaam uit met uw medewerkers

Zoekt u een leerzame invulling van uw personeelsavond of wilt u medewerkers trainen op een specifiek gebied? Denk dan eens aan een kookavond voor uw personeel. Met uw team gaat u - onder begeleiding van onze professionele huiskok - aan de slag in de Smedes Smederij. Bijvoorbeeld met het bereiden van een specifiek, nieuw verkoopconcept. Samen kijken we naar bereiding, presentatie én natuurlijk sluiten we ontspannen af met het proeven van alle gemaakte gerechten. 

De Smedes Smederij is van maandag tot en met donderdag beschikbaar voor kookmiddagen (16.00 uur tot 19.00 uur) en –avonden (18.00 uur tot 21.00 uur). Het minimum aantal gasten is 8, de prijs per persoon 60 euro. Dit is inclusief meest gangbare dranken. Tip: vul snel het formulier hieronder in en wij reserveren de datum van uw keuze.

Trippel Arrangement ook mogelijk
Een spetterend en leerzaam uitje met uw team? Denk eens aan het Triple Arrangement van Smedes. U gaat eerst ijzer smeden, dan smaken smeden in de kookstudio van Smedes om de dag af te sluiten met een enerverende bottertocht op het Eemmeer. De workshop ijzer smeden wordt gegeven door Vuurspetters.


Gediplomeerd smid Annelies van Dijk leert u de kneepjes van het vak. Zij is de vijfde generatie van een smeden familie en geeft creatieve workshops waar de vonken vanaf springen. In de Smaak Smederij staat huiskok Klaas klaar om uw team aan het werk te zetten met ander gereedschap. Koks messen, marineerkwastjes... alle ingrediënten voor een leerzame middag zijn binnen handbereik. De workshop volgt drie stappen: produceren, presenteren en proeven! De tocht op een historische botter vanuit de haven van Bunschoten is een prachtige afsluiting en een prima moment om gezellig met uw team na te praten.

1194